Az 5 legszebb hotel a világon – 5b.hu

Úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát a 5 legszebb hotelről, amelyekről álmodni is alig merünk a nehézkes munkanapokon. A lenyűgöző Fidzsi-szigeteki Poseidon Undersea üdülőhelytől, a Norvég jéghideg Juvet Landscape Hotelig, a listán igyekeztünk a világ minden tájáról bemutatni a legkiválóbb helyeket, a hotelipar milliárd dolláros kínálatából.

01. Hotel Villa Honegg – Svájc

A gyönyörű Bürgenstock-hegyen található villa, a korai 1900-as években épült. 23 fényűző szobával, magán mozival, wellness központtal és fűtött, végtelenített medencével várja vendégeit, a festői Luzerni-tóra néző kilátással.

02. Oberoi Udaivilas – India

A Pichola-tó partján fekszik, Rajasthani Nagy Palotákkal körülvéve. Tökéletesen árasztja magából a királyi terület eleganciáját, a finoman csobogó szökőkutjaival, a tükröződő medencéivel és buja kertjeivel.

03. Amangiri Resort – Utah, USA

A Canyon Point területén, 600 hektáros sivatag közepén fekvő üdülőhelyet úgy tervezték, hogy színével, anyagaival és textúrájával keveredjen be a természeti tájjal.

04. Cabanes Als Arbres – Spain

Tökéletes a természet szerelmeseinek. Ez a szálloda a látogatók számára a közvetlen kapcsolatot jelenti a lombokkal, és az ökoszisztémával.

05. Katikies Hotel – Santorini

Az Égei-tenger tökéletesen tiszta vizei felett 100 méter magasan található sziklákon a Katikies Hotel volt a sziget első luxusszállodája, végtelenített medencékkel és verhetetlen kilátással.

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Belépés / Regisztráció

Regisztrációd során, profilodat a facebook fiókból kapott neved és profilképed alapján készítjük el.

Forgot your details?