A 87 éves nagyi és a Paint – 5b.hu

Mindannyian büszkék vagyunk, amikor nagyszüleink képesek megérteni egy-két dolgot a legújabb technológiákról. Még ennél is szebb, ha az idősebb generáció képviselői idejüket és türelmüket szánják, hogy ezen trükkös találmányokat elsajátítsák. Nos, ez a 87 éves spanyol nagymama bizonyítja, hogy soha nincs túl késő ahhoz, hogy új dolgokat tanuljunk meg!

Concha Garcia Zaera elkezdte használni a Microsoft Paint-t, amikor férje lebetegedett, és sok időt kellett töltenie otthon. Az El Mundo-val folytatott interjúja szerint először könnyebb dolgokat festett, mint házak, majd később néhány hegyet adott a festményhez. Finomította az apró részleteket, és a kész eredmények lenyűgözőek lettek.

“Egyáltalán nincs képzeletem, ezért inspirációt a levelezőlapokból nyerek, amelyeket a férjem küldött nekem, vagy olyan rajzokból, amelyeket újságokban találok és tetszenek.”

Zaera körülbelül két hétig intenzíven foglalkozik a részletekkel. A fantasztikus alkotásait csak a Facebook-on mutatta be, míg lánya azt javasolta, hogy inkább a Instagramot használja. Március 9-től több mint 120.000 követőt szerzett, bizonyítva, hogy tehetsége határozottan különleges!

Zaera nyugodtan reagált a média figyelmére:

“Nem nagyon értem, hogy miért szeretik annyira a rajzaimat, úgy gondolom, nagyon egyszerű dolgok.”

A 87 éves Concha Garcia Zaera nem egy átlagos nagymama

Ő egy Microsoft Paint nagymester

“A férjem lebetegedett, vigyáznom kellett rá. így sok időt töltöttem otthon”

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Belépés / Regisztráció

Regisztrációd során, profilodat a facebook fiókból kapott neved és profilképed alapján készítjük el.

Forgot your details?