Reklámozna-e Schobert Norbi sírköveken? – 5b.hu

Miért ne lehetne Norbi Update reklám a temetőben, ha ezzel mindenki jól jár?

A Mailbetyár rovatban abszurd kérésekkel, kérdésekkel keresünk meg céges ügyfélszolgálatokat és közszereplőket. A témák között erkölcsi kérdések és különösebb mondanivaló nélküli baromságok is szerepelnek. A trollkodó emaileket 4 kitalált karakter nevében küldjük el (Ötletgejzír Úr, Frau Klassenlehrerin, Mrs. Reklamátor és Ostoba Bá’). Vannak olyan levelek, melyekre válaszokat is kaptunk – ezeket is megmutatjuk.

Ötletgejzír Úr
Schobert Norbert

Kedves Schobert Update Norbi!

Végignézve munkásságodat, bizonyossá váltam, hogy nem csak a fogyasztáshoz értesz, de jó orrod van az üzleti lehetőségek kiszimatolásához is.

Én pedig egy olyan bizniszt ajánlok neked, amiben hatalmas potenciál rejtőzik, ha mi ketten összefogunk. Az ötlet pofon egyszerű, nem is értem, hogy eddig hogyhogy nem gondolt rá senki.

A következő a helyzet: én 8 éve foglalkozom sírkövek árusításával. Tuti üzlet, halottak ugyanis mindig lesznek. Feltűnt számomra, hogy mennyi szabad helyet hagynak az emberek a sírköveken, azok hátulján, vagy a feliratok alatt.

Itt jössz a képbe te: ugyanis a táplálkozás és a halál között nem nehéz kapcsolatot találni. Az a nagy ötletem támadt, hogy a sírkövek szabad területeire az egészséges táplálkozással (vagyis a Norbi Update termékekkel) kapcsolatos szövegeket is fel lehetne írni. A legmeglepőbb reklám a legjobb! Valami ilyesmire gondoltam, például:

„Ha a Norbi Update kódoknak megfelelően táplálkozott volna, talán még most is élne.”

„Elvitte a sok rossz minőségű szénhidrát. Bárcsak előbb tudott volna a Norbi Update termékeiről!”

Vagy: “XY, élt: 73 évet. A Norbi Update termékek fogyasztása nélkül ez a magas életkor nem sikerülhetett volna!”

De a sor még hosszasan folytatható. Te fizetnél nekem valamennyit a reklámhelyért, cserébe én is olcsóbban adnám az üzletbe beleegyező hozzátartozóknak a sírköveket, és mindenki jól jár. Mondanom sem kell, a sírkövek elég drágák, tehát biztos vagyok benne, hogy szép számmal találnánk érdeklődőt a kedvezményes sírkövekre.

Kérlek mielőbb válaszolj, mert nemleges válasz esetén (amiben üzleti érzékedet ismerve természetesen erősen kételkedem) más fitneszguruhoz kell fordulnom (Szafi jött még leginkább szóba, de előbb mindenképp téged akartalak megkeresni).

Felhívom továbbá a figyelmedet arra, hogy a levelet elmentettem, és bizonyítékként tudom majd használni, ha esetleg az egyedi ötletemet más sírkövessel terveznéd megvalósítani.

Üdvözlettel,

Norbi Update
Ötletgejzír Úr

Tisztelt Uram!

Köszönjük megkeresését, illetve nagyon köszönjük a felajánlott üzleti lehetőséget, azonban cégünk nem kíván élni vele.

Megértését köszönjük!

There are no comments

Join the conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Belépés / Regisztráció

Regisztrációd során, profilodat a facebook fiókból kapott neved és profilképed alapján készítjük el.

Forgot your details?